maandag 9 januari 2012

Het einde van de wereld

Je zou denken dat een spiksplinternieuw Club Med resort met alles erop en eraan toch ook een beetje mee zou zijn met zijn tijd. Je zou het denken. Maar gratis wifi is er niet. Jammer. Gisteren sliepen we in een Etap hotelleke voor 35 euro, waar we wel onbeperkt konden surfen.

Je kan wel betalen. Voor een hele week is het 20 euro, wat nu ook de wereld niet is. Maar het werkt bij velen niet. Niet op mijn telefoon, niet op de iPad van iemand anders, niet op de iPhone van nog een ander. Vervelend dus. Want laat dat nu net de bedoeling zijn van deze week.

Maar wij, als Insiders zijn niet de enige met dit probleem. Er stonden nog anderen te klagen aan de receptie. "Probeert u het morgen misschien opnieuw", zei de vriendelijke receptionist tegen een jongentje van een jaar of 16 dat voor mij aan de beurt was. Ik zag de jongen denken dat de receptionist gek was geworden. Geen internet ?! Voor ons op dit moment vervelend. Maar voor een jongen van 16 waarschijnlijk echt het eind van de wereld.

Gelukkig wil onze laptop het internet van Club Med wel een kans geven. We kunnen dus starten. Op 't gemak wel want snel is anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten